ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | Начин на работа

       
Начин на Работа  

Най- честите въпроси, които срещаме от нови клиенти са: Какъв е вашия начин на работа? и Ще имам ли възможност за контрол върху крайния продукт?

Съвсем нормално е, когато наемате даден фотограф за първи път, да се интересувате от начина му на работа и до каква степен вие може да контролирате или съблюдавате работния процес. Именно поради това, ние сме се постарали да направи максимално удобен начин на работа, чрез които, клиента да остане доволен. Разбира се , според нуждите на проекта начина на работа може да бъде променен .

Ето как работим ние:

 

1. КОНТАКТ. Първата стъпка обикновено е разговор по телефона или лице в лице, където може да ни обясните от какъв тип снимки се нуждаете, вашите изисквания и др. подробности около проекта. Въз основа на тази информация, ние ще калкулираме цената и времето за изпълнение. Още същия ден ще получите имейл с нашата оферта.

2. РЕЗЕРВАЦИЯ. След като потвърдите вашето съгласие да работим заедно, определяме удобен за вас и нас ден в който да извършим фотосесията.

3. СЕСИЯ. Фотосесията може да бъде както в нашето студио така и на подходяща локация. След фотосесията, още същия ден ще получите линк към персонална галерия защитена с парола откъдето може да изберете желаните снимки за дообработка.
4. ОБРАБОТКА. В този етап от работата ние преминаваме през всеки избран от вас кадър и отстраняваме евентуални дефекти по продуктите, ретушираме кожата, цветови корекции, контраст и т.н. , с цел фотографиите да станат перфектни или поне достатъчно близко :) .
5. ДОСТАВКА. Готовите снимки може да ги получите чрез удобна персонализирана и защитена с парола страница , откъдето може да ги свалите, както и записани на диск.
 

Нашата цел е клиента да остане доволен. Затова и винаги се стремим да доставим възможно най-високо качество фотография. Без значение дали заснемаме предмети на бял фон, архитектурна фотография, кулинарно произведение или новата ви модна линия, за нас ще бъде удоволсвие да работим заедно върху вашия проект.

Изратете запитаване

 

 

 
       

 

 

 

.: Всички права запазени © 2007-2013 Богдан Шахънски:.

Студийна Фотография. Професионална продуктова, каталожна и кулинарна фотография за печатна и елекронна реклама. Висококачествена фотография подходяща за брошури, билбордове, календари, списания, плакати, интернет употреба. Фото ретуш. (www.retouchland.com)

ФОТОГРАФ | КУЛИНАРНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ | РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ