ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ| ПРОДУКТОВА И КАТАЛОЖНА ФОТОГРАФИЯ

       

Продуктова и каталожна фотография

 
Ние предлагаме от заснемане на продукти на обикновен бял фон до изграждане на сетове и специални композиции с цел подсилване излъчването на продукта. Без значение от какъв тип продуктова фотография се нуждаете ние ще пресъздадем вашия продукт във възможно най-добра светлина. Продуктова фотография

Каталожна Фотография Портфолио

ПРОДУКТОВА ПОРТФОЛИО КАТАЛОЖНА ПОРТФОЛИО
 

Каталожната фотография т.е. когато продукта е заснет на бял фон е най-подходяща за интернет магазини, каталози и навсякъде където продукта ще бъде изрязван и използван в дизайн с други такива. Този тип фотография изисква не по-малко внимание от рекламната продуктова фотография. За да се постигне перфектен вид на продукта с естествена сянка и в същия момент да не изглеждат плосък се изисква професионална работа с осветлението. Посетете нашето портфолио от каталожна фотография..

Цената на този тип фотография е по-ниска сравнение с художествената продуктова фотография и се определя обикновено на заснет продукт. Колкото повече са продуктите толкова по-ниска е цената на бройка. За големи количества предлагаме специални намаления. Друг фактор, който определя цената на брой е какъв е самия продукт. Продукти направени от стъкло или друг отразителен материал (бижута, стъклени чаши и метал) изискат по-задълбочена работа и съответно отнемат повече време за заснемане т.е. цената би била по-висока. От друга страна продукти, който са по-лесни за снимане и са сходни един с друг отнемат много по-малко време за заснемане т.е. цената би била значително по- ниска. За конкретна цена за заснемането на вашия проект моля свържете се с нас.

Част от улугите които предлагаме вече е и заснемането на дрехи и модни артикули с невидим манекен.

заснемане на бижутазаснемане на дрехи без манекензаснемане на дрехи с невидим манекенневидим манекенпрофесионалне фотографиязаснемане на бижута

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ
(влючено в цената без допълнително оскъпяване)
 
>> Професионално заснети продукти на чист бял фон
>> Основен ретуш за премахване на дефекти
>> Пълен размер снимки (5616х3744 px - 21Mpix) на 300dpi
>>Снимки с размер за Интернет публикуване на 72dpi
>> Интернет галерия с всички снимки за одобрение преди обработка
>> Бърза работа и обработка на продуктите
>> Получавате готовите снимките чрез удобен персонален линк за сваляне от интернет или записани на DVD/CD
.::параметрите могат да се променят според вашите нужди::.

 

Има случай обаче в който заснемането на продуктите на бял фон няма да свърши работа, и се изисква по-специален вид продуктова фотография. Такива случай изискват креативно мислене за изпълнението на истинска художествена фотография, която да провокира зрителя и да го превърне във ваш клиент. Примери за такъв тип снимки може да намерите на билбордове, каталози, рекламни брошури, плакати и др. Посетете нашето портфолио - продуктова фоторафия и блога ни в категория - продуктова фотография .

Цената на художествената продуктова фотография се определя от няколко фактора - време необходимо за заснемане, сложност, разходи по изграждането на сета (фон и обстановка), както и начин на употреба и евентуална обработка на фотографиите. За конкретна цена за заснемането на вашия проект моля свържете се с нас.

Без значение какво продавате ако вашите снимки в интернет магазин или каталог са ужасни, никой няма да си направи труда да провери дали качеството на продукта не е различно.

 

 
 

Разгледайте и възможностите за 360° анимирано представяне на вашия продукт - идеално решение за вашия онлайн магазин или презентация.

Предметна Фотография за Интернет Магазини

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       

 

 

 

 

 

.: Всички права запазени © 2007-2013 Богдан Шахънски:.

Професионална продуктова, каталожна и кулинарна фотография за печатна и елекронна реклама. Висококачествена фотография подходяща за брошури, билбордове, календари, списания, плакати, интернет употреба. В случай че имате вече желаната снимка ние ще Ви помогнем да я направим перфектна с висококачествен фото ретуш.

ФОТОГРАФ | КУЛИНАРНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ | РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ