ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | ПРЕДМЕТНА ФОТОГРАФИЯ

       

Предметна фотография за интернет магазини

 

С навлизането на Интернета все по-дълбоко в ежедневието ни , Интернет магазините станаха неизменна част от него. Всички сме били свидетели на лошо представени продукти в такива магазини, които просто отблъскват клиента. Все пак пазарувайки онлайн, снимката замества възможността да се пипне и види от близо продукта. Именно поради това фотографията трябва да е на професионално ниво.

Ние ви предлагаме няколко от най-често поръчваните варианти за предметно заснемане, особенно популярни сред интернет магазините, но също така подходящи за каталози и реклама. Ако искате да направите истинско впечатление на вашите клиенти и посетители обърнете внимание на 360° анимирано представяне на продукти и заснемането на дрехи с невидим манекен .

ЗАснемане на бижута

Заснемане на бижута

Заснемането на бижута за онлайн магазини е едно от предизжикателствата за продуктовата фотография. Бужутата трябва да бъдат добре показани във фотографиите , подчертаващи малките детайли, камъни и цвят.

Обикновенo при този тип фотографи се правят 2-3 снимки на артикул за да може клиента максимално добре да разгледа бижуто. Разгледайте примерите за заснемане на бижута и каталожна фотография.

заснемане на бижута

Заснемане на обувки и чанти

В допълнение на кадрите показващи продукта от различни страни, е добре да се направи и близък детайлен кадър които показва материал от които е направен артикула.

При заснемането на чанти е добре също да се покаже и вътрешната част на чантата.

продуктова фотография

Заснемане на дрехи с модел

Това е определено най-популярния метод за заснемане и представяне на вашите дрехи и модни артикули. Използването на модел при заснемане на дрехи , помага на зрителя да се представи със съответния артикул. Тука като и при другите варианти броя на фотографиите могат да бъдат според вашите нужди.

ЗАСНЕМАНЕ НА ДРЕХИ С МОДЕЛ

 

Заснемане на дрехи с невидим манекен

 

Заснемане на дрехи с невидим манекенЗаснемане на дрехи с невидим манекенЗаснемане на дрехи с невидим манекенЗаснемане на дрехи с невидим манекен

Заснемането на дрехи с невидим манекен е сигурен начин да грабнете вниманието на зрителя. Този тип снимки показват дрехата в облечено състояние, но в същия момент няма модел, които да разсейва зрителя. За повече информация разгледайте портфолиото ни от каталожна фотография или посетете този блог пост посветен на заснемането с невидим манекен . Ако имате въпроси , не се колебайте да се свържете с нас - контакт .

 

Заснемане на дрехи невидим манекен
   
   

360 VR фотография

 

 

Друг интересен начин да представите вашите продукти в магазина ви е чрез заснемането на 360° интерактивни снимки , които представят продукта от всички страни.

Сигурни сме, че виждате перспективата и възможностите, които това представяне носи на вашия продукт. Клиента може да разгледа предлагания продукт от всички страни все едно е в магазин.

360° анимирано представяне е перфектно за продукти, които е важно да бъдат показани детайлно от всички страни. Допълнително , 360° VR фотография предлага възможности за подчертаване на детайли или показване на определени функции на предмета чрез интегриране на HotSPot зони.

И тук съществуват няколко начина на представяне на продуктовото клипче. Единия начин е този в дясно , където заснетия продукт се върти непрекъснато и зрителя няма контрол върху него. Втория вариант е далеч по-интересен. При клипчето в ляво зрителя може да завърта сам заснетия продукт, чрез "влачене" на мишката.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ние можем да ви предложим конкурентни цени, както и намаления за количество. Моля, не се колебайте да се свържете с нас с вашите въпроси и коментари.

Свържете се с нас.

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

.: Всички права запазени © 2007-2013 Богдан Шахънски:.

Професионална продуктова, каталожна и кулинарна фотография за печатна и елекронна реклама. Висококачествена фотография за Вашия онлайн магазин и бизнес. Заснемане на дрехи с невидим манекен, 360 VR фотография, заснемане на бижута

ФОТОГРАФ | НЕВИДИМ МАНЕКЕН | ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ | РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | ЗАСНЕМАНЕ ДРЕХИ С НЕВИДИМ МАНЕКЕН | ПРЕДМЕТНА ФОТОГРАФИЯ