ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | КУЛИНАРНА ФОТОГРАФИЯ

       

Кулинарна Фотография

 

Кулинарната фотография е определено най-вкусния жанр във фотографията. Пресъздавайки ястията и кулинарните продукти не само в перфектен вид, но и по-начин, който би провокирал глад в зрителя. Аз се старая да пресъздадам вкуса в снимка.

Предлагам Ви професионална кулинарна фотография за опаковки на хранителни продукти, книги с рецепти, илюстрации и рекламни публикации в списания, интенет или рекламни брошури, професионални снимки за промоцирането на Вашия ресторант или нов кулинарен продукт, менюта, плакати и изобщо навсякъде, където професионална кулинарна фотография е необходимост.

Рекламна кулинарна фотография

Фотосесията може да бъде направена както във Вашия ресторант така и в студио.

Заснемането на кулинарни продукти в ресторанта Ви има няколко плюса пред студийната. Главния плюс преди всичко е в случайте, когато се заснема цяло меню или много ястия. В ресторанта Ви, съм сигурен че, Вашият готвач би се чуствал далеч по-удобно да приготви ястията. Друг важен плюс, е че можем да уловим атмосферата на заведението както и да покажем интериора на заден фон. Това прави снимката по-привлекателна за клиента. Все пак обаче трябва да се има предвид, че фотографското осветление и стативите изискват известно пространство за да може да се работи свободно.

 

Студийната кулинарна фотография разбира се има своите предимства. Снимайки в студио фотографа има възможността да изгради сет, който да допълва кулинарния продукт и създава дадена атмосфера или илюзия. За изпълнението на определени идеи понякога се изисква доста повече място отколкото си представяте, а това може да е проблем, ако фотосесията е в ресторант. В студиото разполагам с разнообразие от повърхности и аксесоари върху, който можем да снимаме.

Обикновено фотосесите в студио са подходящи за рекламни фотографии и такива, които изискват изграждане на специфична атмосфера и сет.

Заснемане на менюта

Кулинарна фотография за Вашето меню

Целта на менюто е не просто да запознае клиента с кухнята, която предлагате, но и да му предложи избор, на който не може да устои. Понякога четейки просто имената на ястия , човек не може да бъде привлечен от нищо. Именно тук идва мястото на кулинарната фотография за Вашия бизнес.

Менюто презентира храната пред Вашите клиенти!

Какво е по-лошо от меню без снимки - меню с лоши снимки. Често в опитите си да минимализират разходите при наемането на професионален фотограф, някои собственици на заведения си правят лоша услуга заснемаики сами ястията. Всички сме виждали такива снимки, които по-скоро те отблъскат от храната , отколкото те приканят да я поръчаш.

Наистина храната се прави да е вкусна , но с умела работа с осветлението и знание, всяко едно ястие може да се представи апетитно. Качествената фотография често би помогнала ястие да бъде продавано повече.

Вариантите за заснемане на менюто са много, от снимки на ястието в определена аранжировка и кадър обхващащ атмосферата на заведението, до детайлна снимка само на част от храната , подчертаваща текстурата на продуктите.

Професионалните фотографии на Вашите ястия ще ви дадат възможност да се възползвате и от предимстава на онлайн рекламата, като всеки един посетител на сайта или фен страница Ви ще знае какво може да очаква посещавайки Вашия ресторант.

Кулинарна фотография за менюта

Цената на кулинарната фотография за менюта се определя според броя на ястията, времето за заснемане (дали в един ден ще се снима всичко или ще е необходимо заведението да се посещава няколко пъти), стила и колко обработени фотографии на ястие желаете да имате.

Професионално заснемане на ястия за менюта

Моля, посетете портфолиото ми в раздел кулинарна фотография . Не се колебайте да се свържете с мен - контакт

Допълнителни снимки може да намерите в блог секцията са сайта - заснемане на менюта

 

   
   
 

 

 
       
.: Всички права запазени © 2007-2016 Богдан Шахънски:.

Професионално фото заснемане на ястия за менюта и реклама. Кулинарна фотография за вашия продукт и ресторант. Заснемане на кулинарни продукти, ястия, напитки и др. за брошури, билборди, web сайтове.

ФОТОГРАФ | КУЛИНАРНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ | РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ | ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ